top of page

Arrangementen en acties

 

Bij Balanergy geloven we in leuke acties en arrangementen die zo zijn samengesteld dat je maar moeilijk kunt kiezen! Dus doe er je voordeel mee en kom genieten van een goede massage in IJsselmuiden! Alle behandelingen zijn direct boekbaar via de online agenda, zie de button onderaan de pagina of klik hier.

 

Actie: Kom kennis maken met Thaise yogamassage en krijg een massage van 60/90 minuten voor slechts 45,-/62,50! Per persoon eenmalig te boeken tegen dit scherpe actietarief. Niet cumuleerbaar met andere acties, kortingen of aanbiedingen. Weten wat Thaise yogamassage precies inhoudt? Klik dan hier.

Actie: Kom kennis maken met voetreflexologie en boek een behandeling van 45 minuten voor slechts 35,-. Thaise en westerse technieken worden gecombineerd. Nieuwsgierig naar wat het precies inhoudt? Klik dan hier. Niet cumuleerbaar met andere acties, kortingen of aanbiedingen.

Scrub, achterkant lichaam, 4,95

Om je huid gezond en mooi te laten worden en houden, is het belangrijk deze zo nu en dan te ontdoen van dode huidcellen door deze te scrubben. Omdat je zelf niet bij je rug kunt kun je vanaf nu een scrub van de achterkant van je lichaam boeken (rug, billen indien gewenst, achterkant benen) voor slechts 4,95 extra bij je behandeling. Vermeld dit bij je boeking en krijg deze heerlijk scrub met een essentiële olie naar keuze bij je behandeling! Indien je via de online agenda reserveert voor een massage, vermeld dan in de opmerking erbij dat je ook graag een scrub behandeling wilt toevoegen.

Seizoens- en etherische olie arrangementen

Winter arrangement, tafel, 90 minuten, 72,-

Ben je toe aan je lijf voorbereiden op de winter? Dit arrangement maakt gebruik van een stevige maar rustige gegeven, stimulerende massage met zowel westerse als oosterse massagetechnieken met essentiële olie naar keuze om het lichaam energie te geven en op te peppen. Er wordt begonnen met een scrub van de rug, nek en schouders en achterkant van de benen, precies die delen waar je zelf minder makkelijk bij kunt. Daarna volgt een massage van rug, nek en schouders, gevolgd door de achterkant van de benen, armen en handen indien tijd over, het hoofd en ter afsluiting is er aandacht voor het meest belaste onderdeel van je lijf: je voeten! Na de behandeling zul je je energiek en verfrist voelen en ben je klaar voor de winter!

Wintertime kaneel/ademvrij arrangement,60/90 minuten, 52,-/72,-

Je behandeling start met een kaneel of ademvrij etherische olie scrub van je voeten, bij 90 minuten worden ook de rug en achterkant van de benen gescrubd met deze olie, precies die onderdelen waar je zelf niet goed bij kunt! Hierna worden bij een uur rug, nek, schouders gemasseerd met de etherische olie, aangevuld met een keuze uit voor- of achterkant benen, voeten, handen en hoofd. Bij 90 minuten komen al deze onderdelen aan de beurt!

 

Wintertime arrangement Thais, 60/90 minuten, 55,-/75,-

Deze massage start met een warm voetenbad met essentiële wintertime olie naar keuze en een kopje kruidenthee. Hierna volgt een Thaise massage van 60 of 90 minuten, met keuze uit een ontspannende of therapeutische massage. Bij 60 minuten betekent dat voeten, benen, armen, handen, achterkant benen, bilspieren, rug, nek, en schouders in rug- en buikligging en als afsluiter een zittende houding waarin je schouders gestretched en gemasseerd worden. Bij 90 minuten wordt zijligging toegevoegd en krijg je ook een hoofdmassage. In overleg is de inhoud persoonlijk af te stemmen.

Sinaasappel of lavendel arrangement,60/90 minuten, 52,-/72,-

Je behandeling start met naar keuze een stimulerende, vrolijke makende sinaasappel scrub van je voeten of de meer ontspannende, rustgevende lavendel scrub van de voeten, bij 90 minuten worden ook de rug en achterkant van de benen gescrubd met water waaraan etherische sinaasappel olie is toegevoegd. Hierna worden bij een uur rug, nek, schouders gemasseerd met etherische sinaasappel olie, aangevuld met een keuze uit voor- of achterkant benen, voeten, handen en hoofd. Bij 90 minuten komen al deze onderdelen aan de beurt!

Sinaasappel of lavendel arrangement Thais, 60/90 minuten, 55,-/75,-

Deze massage start met een warm voetbad met naar keuze essentiële sinaasappel of lavendel olie. Sinaasappel activeert en maakt vrolijk, lavendel zorgt voor ontspanning en een gevoel van rust, aan jou de keuze wat op dit moment bij je past. Hierna volgt een Thaise massage van 60 of 90 minuten, met keuze uit een ontspannende of therapeutische massage. Bij 60 minuten betekent dat voeten, benen, armen, handen, achterkant benen, bilspieren, rug, nek, en schouders in rug- en buikligging en als afsluiter een zittende houding. Bij 90 minuten wordt zijligging toegevoegd en wordt je hoofdhuid met sinaasappel of lavendel olie gemasseerd. In overleg is de inhoud persoonlijk af te stemmen op eventuele klachten.

Vaste arrangementen

Antistress massage 60/90 minuten, 51,-/72,50

Deze ontspannen massages hebben het zwaartepunt in delen van het lichaam die het meest baat hebben bij ontspanning, te weten uiteraard de rug, nek en schouders maar ook de handen, voeten en het hoofd. In overleg bepalen we ter plaatse waar jij op dat moment het meest behoefte aan hebt om tot een diepe ontspanning te komen. Na afloop krijg je een miniflesje massageolie met anti stress essentiële olie mee naar huis om het thuis nog eens over te kunnen doen ter overbrugging naar je volgende massage!

Thai Western massage, 90 minuten, 74,-

Na je voetbad wordt er bij 90 minuten gestart op de mat, waarbij je armen, handen, voeten, benen en rug gemasseerd worden in combinatie met yogastretches voor benen, heupen en rug, waarna de massage vervolgd wordt op de massagetafel en de rug, nek, schouders en hoofd gemasseerd worden. Deze massage is zowel ontspannend, therapeutisch als gecombineerd in te zetten.

Combi Thaise yogamassage en Thaise voetreflexologie, mat,  60/90 minuten (54,-/74,-)

Heerlijke Thaise yogamassage met ongeveer 15 a 20 minuten voetreflexologie waarbij de belangrijkste reflexzones gestimuleerd worden ter opsporing en preventie van diverse aandoeningen en de rest Thaise yogamassage van de benen, armen, rug, handen, nek en schouders. Het arrangement start met een warm voetenbad. Bij 90 minuten komt het hele lichaam aan bod en is er meer tijd per onderdeel. Tijdens je voetbad krijg je een kopje kruiden- of vruchtenthee zonder theïne.

Indian summer arrangement, tafel, 60/90 minuten, 51,-/ 72,50

Dit arrangement start met een kort voetenbad met een kopje kruiden- of vruchtenthee zonder theïne naar keuze en daarna stevige scrub van de rug en benen. Hierna volgt een stevige of ontspannende (naar keuze) massage van de rug, nek en schouders en de achterkant van de benen en indien nodig/gewenst ook de bilspieren, en in rugligging naar keuze hoofd of voeten. Bij 90 minuten wordt het hele lichaam gemasseerd.

Samui zwangerschapsarrangement, naar keuze tafel of mat, 60/90 minuten, 51,-/72,50

Deze massage speciaal voor zwangeren (maar ook te boeken als je dat niet bent) start met een kort maar heerlijk warm voetenbad met wat lavendelolie om even heerlijk tot rust te komen, met een lekker kopje kruidenthee naar keuze erbij. Hierna volgt een ontspannende massage van het hoofd en de hoofdhuid, gezicht, nek en schouders in rugligging, gevolgd door een massage van de armen en handen en ter afsluiting de voeten. Er wordt gebruik gemaakt van een essentiële Aziatische bloemenolie naar keuze voor een heerlijke, oosterse geur met bijpassende muziek. Deze massage is heel geschikt voor onder andere zwangeren die niet meer op hun buik kunnen liggen. Bij 90 minuten wordt ook de rug en de benen gemasseerd, voor een zwangere gebeurt dit op de zij, ondersteund door kussens.

bottom of page