Arrangementen en acties

 

Bij Balanergy geloven we in leuke acties en arrangementen die zo zijn samengesteld dat je maar moeilijk kunt kiezen! Dus doe er je voordeel mee en kom genieten van een goede massage in IJsselmuiden! Alle behandelingen zijn direct boekbaar via de online agenda, zie de button onderaan de pagina of klik hier.

 

Actie: Kom kennis maken met Thaise yogamassage en krijg een massage van 60/90 minuten voor slechts 33,50,-/49,-! Per persoon eenmalig te boeken tegen dit scherpe actietarief. Niet cumuleerbaar met andere acties, kortingen of aanbiedingen. Weten wat Thaise yogamassage precies inhoudt? Klik dan hier.

Actie: Kom kennis maken met voetreflexologie en boek een behandeling van 45 minuten voor slechts €29,95. Thaise en westerse technieken worden gecombineerd. Nieuwsgierig naar wat het precies inhoudt? Klik dan hier. Niet cumuleerbaar met andere acties, kortingen of aanbiedingen.

Scrub, achterkant lichaam, 2,50

Om je huid gezond en mooi te laten worden en houden, is het belangrijk deze zo nu en dan te ontdoen van dode huidcellen door deze te scrubben. Omdat je zelf niet bij je rug kunt kun je vanaf nu een scrub van de achterkant van je lichaam boeken (rug, billen indien gewenst, achterkant benen) voor slechts 2,50 extra bij je behandeling. Vermeld dit bij je boeking en krijg deze heerlijk scrub met een essentiële olie naar keuze bij je behandeling! Tijdelijk: in september bij iedere massage een gratis rug- of voetscrub!

Seizoens- en etherische olie arrangementen

Sinaasappel arrangement,60/90 minuten, 42,50/61,-

Je behandeling start met een sinaasappel scrub van je voeten, vergezeld van een kop sinaasappel thee infusie, bij 90 minuten worden ook de rug en achterkant van de benen gescrubt met sinaasappel olie. Hierna worden bij een uur rug, nek, schouders gemasseerd met etherische sinaasappel olie, aangevuld met een keuze uit voor- of achterkant benen, voeten, handen en hoofd. Bij 90 minuten komen al deze onderdelen aan de beurt!

 

Sinaasappel arrangement Thais, 60/90 minuten, 44,-/62,50

Deze massage start met een warm voetenbad met essentiële sinaasappel olie en een glas versgeperste jus d’orange. Hierna volgt een Thaise massage van 60 of 90 minuten, met keuze uit een ontspannende of therapeutische massage. Bij 60 minuten betekent dat voeten, benen, armen, handen, achterkant benen, bilspieren, rug, nek, en schouders in rug- en buikligging en als afsluiter een zittende houding. Bij 90 minuten wordt zijligging toegevoegd en krijg je ook een hoofdmassage. In overleg is de inhoud persoonlijk af te stemmen.

Vaste arrangementen

Thai Western massage, 60 minuten, 43,-

Je start met een kort, warm voetbad met geurige olie, waarna de voeten en benen gemasseerd worden op de mat en met een combinatie van acupressuur en  stretches voor benen en rug, waarna we overstappen naar de tafel en je rug, nek en schouders gemasseerd worden.

Thai Western massage, 90 minuten, 61,50

Na je voetbad wordt er bij 90 minuten gestart op de mat, waarbij je voeten, benen en rug en benen in rug- en zijligging gemasseerd worden in combinatie met yogastretches voor benen, heupen en rug, waarna de massage vervolgd wordt op de massagetafel en de rug, nek en hoofd gemasseerd worden.

Combi Thaise yogamassage en Thaise voetreflexologie, mat,  60/90 minuten (43,-/61,50)

Heerlijke thaise yogamassage met ongeveer 15 a 20 minuten voetreflexologie waarbij de belangrijkste reflexzones gestimuleerd worden ter opsporing en preventie van diverse aandoeningen en de rest Thaise yogamassage van de benen, armen, rug, handen, nek en schouders. Het arrangement start met een warm voetenbad. Bij 90 minuten komt het hele lichaam aan bod en is er meer tijd per onderdeel. Tijdens je voetenbad krijg je een kop thee naar keuze.

Indian summer arrangement, tafel, 45/60/90 minuten, 34,-/42,50/ 61,50

Dit arrangement start met een kort voetenbad met een kopje kruiden- of vruchtenthee zonder theïne naar keuze en daarna stevige scrub van de rug en benen. Hierna volgt een stevige of ontspannende (naar keuze) massage van de rug, nek en schouders en de achterkant van de benen en indien nodig/gewenst ook de bilspieren.

Bij 60 minuten: extra een massage van het hoofd, schouders en de nek in rugligging of de voeten.

Bij 90 minuten: extra de armen, handen en voeten


Lente arrangement, tafel, 90 minuten, 61,-

Ben je toe aan je lijf voorbereiden op de lente? Dit arrangement maakt gebruik van een stevige, stimulerende massage met zowel westerse als oosterse massagetechnieken met essentiële olie naar keuze om het lichaam energie te geven en op te peppen. Er wordt begonnen met een scrub van de rug, nek en schouders en achterkant van de benen, precies die delen waar je zelf minder makkelijk bij kunt. Daarna volgt een stevige massage van rug, nek en schouders, gevolgd door de achterkant van de benen, armen en handen, het hoofd en ter afsluiting is er aandacht voor het meest belaste onderdeel van je lijf: je voeten! Na de behandeling zul je je energiek en verfrist voelen en ben je klaar voor de winter!

 

Samui zwangerschapsarrangement, naar keuze tafel of mat, 60/90 minuten, 42,50/61,-

Deze massage speciaal voor zwangeren (maar ook te boeken als je dat niet bent) start met een kort maar heerlijk warm voetenbad met wat lavendelolie om even heerlijk tot rust te komen, met een lekker kopje kruidenthee naar keuze erbij. Hierna volgt een ontspannende massage van het hoofd en de hoofdhuid, gezicht, nek en schouders in rugligging, gevolgd door een massage van de armen en handen en ter afsluiting de voeten. Er wordt gebruik gemaakt van een naar keuze ylangylang- of frangipani essentiële olie voor een heerlijke, oosterse geur met bijpassende muziek. Deze massage is heel geschikt voor onder andere zwangeren die niet meer op hun buik kunnen liggen. Bij 90 minuten wordt ook de rug en de benen gemasseerd, voor een zwangere gebeurt dit op de zij, ondersteund door kussens.

Combo Thai yogamassage en personal yoga training, 90/105/120 minuten, 57,50/67,50/77,50

Na een heerlijk warm, reinigend voetbad met gedroogde Thaise Kruiden en essentiële bergamot olie, krijg je je massage van 60, 75 of 90 minuten. Hierna drink je een glas fris gefilterd water om de losgemaakte afvalstoffen af te voeren en je lichaam te zuiveren. Dan gaan we aan de slag met de yoga houdingen. Liever de volgorde omdraaien? Dat kan natuurlijk ook, jij kiest! Hierbij is het ook mogelijk om zelf houdingen aan te dragen die je graag gecontroleerd of geïnspecteerd ziet.