top of page

Behandelingen en prijzen

Er zijn diverse mogelijkheden voor behandelingen, van ontspannend tot stevig en van traditionele westerse oliemassage, tot Thaise yogamassage en voetreflexologie, van losse behandeling tot arrangement.

 

Neem een kijkje in de mogelijkheden en kies wat er vandaag bij jou past of maak een afspraak via mail, telefoon of de online agenda.

 

Kinderen tot 18 jaar krijgen daarom 2,5% korting op een behandeling. Ook studenten kunnen op vertoon van hun OV kaart 2,5% korting krijgen. Korting wordt berekend over de behandeling, niet over eventuele opslagen, zoals op locatie werken of reiskosten. De prijzen kunnen in één oogopslag bekeken worden via de prijslijst die ook terug te vinden is op het tabblad links en downloads.

 

Per persoon en per behandeling is slechts 1 soort korting mogelijk. Er zal in het geval van meerdere van toepassing zijnde kortingen, steeds de hoogste korting worden toegepast. 

 

Voor de eerste behandeling kan je verzocht worden een anamneseformulier in te vullen, de link hiervoor vind je op de pagina links en downloads of kan ik je mailen. Dit formulier is bedoeld om een goede indruk te krijgen van je gezondheid en eventuele klachtgebieden, zodat de behandeling daar op aangepast kan worden indien nodig.

 

Voor vragen, prijsopgaven of offertes mail je naar balanergy@hotmail.com. Er kan contant betaald worden, per overboeking, Tikkie, of indien zakelijk per factuur . 

 

massage ijsselmuiden massage ijsselmuiden massage ijsselmuiden massage ijsselmuiden massage ijsselmuiden massage ijsselmuiden massage ijsselmuiden massage ijsselmuiden massage ijsselmuiden massage ijsselmuiden thaise yogamassage thaise massage ontspanning
bottom of page