top of page

Hoofdpijnmassages

Hoofdpijn komt helaas vaak en veel voor en kan diverse oorzaken hebben, zoals hoofdpijn door spanning, door verstopte holtes, of hoofdpijn die veroorzaakt wordt door klachten vanuit de nek en/of schouders. Voor elk type heeft Balanergy een aparte massage ontwikkeld om deze klachten aan te pakken. 

 

Hoofdpijnmassage door stress en spanning, 30 minuten, €29,-

Deze uiterst ontspannende massage wordt spanning in het lichaam die vaak in de bovenrug gaat vastzitten losgewerkt. Ook het hoofd, waar de spanning letterlijk en figuurlijk vandaan komt, wordt uitgebreid meegenomen. 

Hoofdpijnmassage door nek- en schouderklachten, 30 minuten, €29,-

Bij deze massage worden westerse en Thaise technieken gecombineerd om het schouder- en nekgebied bij een aantal belangrijke spieren los te maken, waardoor knopen en strengen verminderen en daarmee de toevoer van zuurstofrijk bloed naar het hoofd bevorderd wordt.

 

Hoofdpijnmassage door verstopte holtes, 30 minuten, €29,-

Bij deze massage wordt het hoofd, het gezicht en de bovenkant van de rug, nek en schouders gemasseerd. Door massage van het gezicht en dan met name bij de holtes krijg je meer lucht. Er wordt gemasseerd met pepermuntolie en Thaise balsem die het kunnen doorademen via de neus verbeteren.

bottom of page