top of page

Massages op locatie

 

Tijdelijk niet beschikbaar!

Veel massages kunnen ook op locatie gegeven worden. Dit kan heel praktisch zijn als bijvoorbeeld meer leden uit hetzelfde gezin gemasseerd willen worden, omdat je in je eigen huis bent en dus niet op elkaar hoeft te wachten. Ook voor een massagefeestje kan dit erg leuk zijn, zie hiervoor de pagina over massagefeesten.

 

Voor Thaise (tafel)massage is op locatie werken helaas niet mogelijk in verband met de benodigde ruimte en materialen (mat of brede tafel), die niet te verplaatsen zijn.

 

Massages op locatie zijn mogelijk vanaf minimaal 2 uur massagebehandelingen (alles bij elkaar, dus bijvoorbeeld 1x 2 uur, 2 x 1 uur, of 2 x 1.5 uur, of 1 x 1 uur plus 2 x 45 minuten), meer is ook mogelijk. Dit kan doordeweeks overdag en 's avonds volgens de normale openingstijden. Zaterdag is alleen op aanvraag mogelijk.

 

De prijzen voor massages op locatie zijn 10% duurder dan massages in de praktijkruimte vanwege de extra voorbereidingstijd,  reistijd en het op- en afbouwen van de werkplek. Voor reiskosten wordt het volgende in rekening gebracht:

 

Kampen, IJsselmuiden, Grafhorst:                                                                               7,50

Zwolle Stadshagen, Zwolle Centrum, Westenholte, Genemuiden:                        10,-

Hattem, Heerde, Dronten, Swifterbant, Emmeloord, Zwolle Zuid en Noord:       12,50    

 

Betaling van massages op locatie kunnen per Tikkie, contant of eventueel per factuur. Eventuele parkeerkosten zijn altijd voor rekening van de cliënt en zullen achteraf in rekening gebracht worden, op basis van de werkelijke kosten, deze zijn niet bij bovengenoemde reiskosten inbegrepen.

                                                                                                                            

Voor vragen over andere locaties, mogelijkheden,  een offerte of prijsopgave, mailt u naar balanergy@hotmail.com.

bottom of page