top of page

Balanergy Kinderyoga 

Voor wie? Voor jongens en meisjes van ongeveer 5-11 die yoga leuk vinden of graag vaker yoga willen doen. Bij minimaal 5 kinderen gaan we starten, dus zegt het voort!

 

Wat? Yogalessen, speciaal voor kinderen! Bij deze lessen gaan we spelenderwijs dieper in op de materie, spelen we in woestijnen, jungles, tropische stranden, bergen, sprookjesbossen en nog veel meer. We doen samen zonnegroeten om ons lichaam lekker los te maken, doen houdingen als de cobra, de krokodil en de kameel, en focussen op een gezonde ademhaling en mindfulness waarbij je leert hoe je tot rust kunt komen in elke situatie. Aan het einde van de les doen we een ontspanningsoefening zodat we helemaal zen de avond en de rest van de week in kunnen! Ook massage is regelmatig onderdeel van de lessen.

 

Hoeveel? De kosten zijn 5 euro per les, 8 lessen zijn €35,-.  Er kan elke les ingestapt worden.

 

Vragen en opgave Wilt u meer weten of uw kind opgeven? Dat kan via een mail aan balanergy@hotmail.com of via 06-42874405.

Op dit moment worden er geen lessen aangeboden buiten scholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en bso's om. Heeft u belangstelling, dan kan ik uw kind op een wachtlijst plaatsen tot er minimaal 5 kinderen zijn.

bottom of page