top of page
20200720_162150.jpg

Opleidingen Mascha

Hieronder vind je de opleidingen en cursussen die Mascha in de loop der jaren heeft gedaan. Door de vele verschillende elementen kan zij diverse technieken inzetten en combineren.

2022 Sportmassage

2021 Beweegcoach

2021 Trainingsleer

2021 Inspanningsfysiologie

2021 Functionele Anatomie

2019 Docentenopleiding Power Yoga 2

2018 Docentenopleiding Power Yoga 1

2018 Docentenopleiding Thaise Yogamassage              gevorderden

2018 Docentenopleiding Voetreflexologie

2018 Thaise kruidenstempelmassage

2016 Docentenopleiding Thaise yogamassage              beginners

2016 Opleiding Sen (energie)lijnen

2015 Basis en gevorderden opleiding Thaise                yogamassage

2015 Opleiding Thaise voetreflexologie

2015 Opleiding Therapeutische Yogamassage

2015 Docentenopleiding Kinderyoga

2014 Basisopleiding Ontspanningsmassage en            klachtgerichte massage

Balanergy is Mascha Kwakkel

 

Even voorstellen: Ik ben Mascha Kwakkel en woon met mijn man en kinderen in IJsselmuiden. Na jaren van leidinggevende en coachende functies, wilde ik een andere kant van mezelf verder ontwikkelen waardoor ik meer op- en vanuit mijn gevoel kon werken. Dat werd iets wat ik al jaren graag ontving én gaf, vanuit de filosofie dat aanraking helend werkt: massage! 

 

En wat gaat er vervolgens een wereld voor je open, want er is zo ontzettend veel mogelijk in de wondere wereld die massage heet! Ik ben daarom begonnen bij de basis, met een opleiding klassieke ontspanningsmassage en het leren behandelen van specifieke klachten. Daarna volgde als snel voetreflexologie en de moeder aller massages, wat mij betreft: Traditionele Thaise yogamassage!

 

Na vele jaren van deze verrukkelijke massages ondergaan in de 7 keer dat ik Thailand bezocht heb, wilde ik van deze eeuwenoude, helende, veelzijdige massage mijn "signature dish" maken en heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben naar Chiang Mai, Thailand gereisd voor een opleiding Nuad Boran, Thaise yogamassage en Thaise voetreflexologie. Dit heb ik bij een internationale school gedaan, genaamd ITM Chiang Mai, die ook een aftakking in Amsterdam heeft waar ik mijn bij- en nascholingen makkelijk kan volgen. Het was enorm bijzonder om dit helemaal alleen te doen en ik kan wel zeggen dat ik veel meer geleerd heb dan alleen Thaise massage...

 

Alles kwam uiteindelijk bij elkaar met het besluit Balanergy op te richten, waarbij elke behandeling zich richt op een hernieuwde balans in jouw energie en tot rust komen, en waar alle elementen van functioneel en esthetiek bij elkaar komen, precies zoals de ideale wellnessbehandeling hoort te zijn, wat mij betreft.

 

Bij Balanergy sta jij centraal, met waar jij en jouw lijf op dat moment behoefte aan hebben en ik bied dan ook een scala aan massages en personal yoga training in allerlei vormen, waardoor er altijd wel een is die op dit moment bij jou past, bij je stemming, je lichaam, het seizoen of het tijdstip van de dag. Dit past ook bij de holistische benadering van masseren zoals Balanergy die toepast, en waarbij gekeken wordt naar niet alleen de klacht, maar ook naar wie jij bent als mens als geheel en waar klachten mee samen zouden kunnen hangen.

 

Gun jezelf een stuk heling en ontspanning en geniet van de rustige sfeer, de aandacht voor jezelf en de heerlijke geuren die als aromatherapie geïntegreerd kunnen worden in je behandeling. 

20211018_121222.jpg
bottom of page