top of page

Balanergy start vanaf donderdag 13 oktober in samenwerking met trainer en coach Herniz Brink, vanuit haar prachtige praktijkruimte aan de Blekerijweg in IJsselmuiden (net over de brug vanaf Kampen gezien) met lessen Thai Yoga Balance! Hou je van massage? Van yoga? En van ergens op een ontspannen manier goed in worden? Dan is Thai Yoga Balance iets voor jou!

 

Wat is dat?

Thai Yoga Balance is een workshop/training combinatie van een Thaise yogamassage geven én krijgen, een (yoga)workout  en afsluiten met een begeleide meditatie. Je hoeft geen yoga- of massage ervaring te hebben, want je wordt stap voor stap meegenomen in de massage. De massage en workout doe je met loszittende, flexibele (katoenen) kleding aan.

Door het grondwerk doe je zelf ook een workout als je de yogamassage geeft, en daarnaast krijg je er dus ook 1 van de partner met wie je samenwerkt. Je kunt als duo aanmelden, maar alleen is ook mogelijk. Je kuntdan ter plaatse met iemand werken. Behalve de workout en het yoga aspect oefen je dus vooral ook Thaise acupressuur massage die behalve ontspanning ook tot doel heeft om de doorstroming en bloedsomloop van het lichaam te verbeteren en blokkades weer van zuurstof te voorzien. Het resultaat? Een diepe ontspanning, meer flexibiliteit en ruimte in je hoofd.

Hoe ziet een typische Thai Yoga Balance les eruit (90 minuten)?

  • Ontvangst met Yogi- of kruidenthee

  • Het opwarmen van het lichaam door yoga

  • Theorie en instructie

  • Koppelwerk: je geeft een massage van een klein half uur en krijgt er ook een! De docent begeleidt hierin door de massage en yogastretches voor te doen op een model en je mondeling mee te nemen in het verloop van de massage.

  • Navoelen, feedback, vragen, herhaling

  • Eindontspanning

 

Wanneer en wat?

Dit jaar zijn er 6 data voor de Thai Yoga Balance lessen. Je volgt ze als pakket, waardoor je elke week iets meer leert wat je in de praktijk kunt brengen. Je bouwt dus steeds meer vaardigheden, soepelheid en kennis op waardoor je na 6 bijeenkomsten soepel, los en flexibel zult zijn en een basiskennis van Thaise yogamassage hebt opgedaan waarmee je vrienden of familie een korte, ontspannende massage kunt geven.

De cursus wordt gegeven op donderdagavond van 19.15 tot 20.45 (inloop vanaf 19.00, om 19.15 start de les, dus kom op tijd) op de volgende data:

13-10 / 27-10 / 3-11 / 17-11 / 1-12 / 15-12-2016

 

Praktisch

  • De prijs voor 6 lessen is slechts 89,50 p.p. en hierbij zijn alle lessen, materialen en thee inbegrepen. Waar krijg én leer je nou yoga en massage voor minder dan 15 euro voor 90 minuten?

  • Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per cursus, dus meld je snel aan om teleurstelling te voorkomen. Indien je je plaats boekt vóór 1-10-2016, krijg je €5,- korting.

  • Vol=vol, je naam kan dan wel op een wachtlijst voor de volgende cursus volgend jaar. Elke cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten, met meestal 1 a 2 weken tussen bijeenkomsten.

bottom of page